Bezdotykové dávkovače dezinfekcie rúk

 

Bezdotykové dávkovače dezinfekcie rúk

Zvýšená dezinfekcia rúk u nás začala najmä s koronavírusom. Avšak aj keď tento vírus odíde a nevráti sa (dúfajme), tak zvýšená dezinfekcia rúk tu s nami bude minimálne ďalší rok, ak nepretrvá navždy. Napokon dezinfekcia rúk nie je účinná len proti Covid-19, ale proti mnohým iným ochoreniam.

 

Prečo si zaobstarať bezdotykový dávkovač dezinfekcie?

Bezdotykový dávkovač dezinfekcie dávkuje dezinfekciu primo na ruky bez toho, aby sme sa museli čohokoľvek dotknúť. Riešenie dezinfekcie prostredníctvom plastovej fľaše s nápisom “Dezinfekcia” u zákazníkov často vzbudzuje nedôveru voči jej obsahu. Pre prevádzkovateľov by to malo byť len núdzové riešenie, nakoľko veľa zákazníkov sa takejto dezinfekcie štíti a radšej ju nepoužije. Riešením tohto problému je profesionálny bezdotykový dávkovač dezinfekcie.

 

Výhody nášho bezdotykového dávkovača dezinfekcie

Jednou z výhod nášho bezdotykového dávkovača na ruky je možnosť pripevniť ho na stenu, nábytok alebo ho upevniť so stojanom na podlahu.

Aj prevádzkovo je to veľmi výhodná možnosť, nakoľko obsahuje 1000 ml dopĺňateľnú nádržku a rozprašovač na tekutú náplň.

V tom spočíva jeho ďalšia kladná stránka, nakoľko je lacnejší, ako systém s vrecúškami, nehovoriac o dopade na ekológiu.

 

Prečo používať bezdotykový dávkovač dezinfekcie?

Bezdotykový dávkovač dezinfekcie na ruky nechráni len pred koronavírusom, ale významne znižuje aj pravdepodobnosť nákazy inými vírusmi a baktériami, ktoré spôsobujú ochorenia ako sú chrípka, nádcha, kašeľ, črevné ochorenia, hnačky a mnohé iné. Ak k tomu pridáte nejakú vhodnú formu dezinfekcie priestorov, tak nielen vaši zákazníci, ale aj vaši zamestnanci uvidia, že vám na nich záleží. Navyše to bude mať výhodu aj pre vás, pretože ak zákazníci nenakazia týmito ochoreniami vašich zamestnancov, nebudete musieť riešiť problém s ich nedostatkom.

Naši klienti, ktorím záleží na svojich zamestnancoch a zákazníkoch.