OXYCHLORINE – kvalitná univerzálna dezinfekcia

 

Čo je OXYCHLORINE?

OXYCHLORINE je kvalitná, bezpečná a nedráždivá dezinfekcia odstraňujúca až 99,9% známych baktérií, vírusov, húb, kvasiniek a plesní vyrobená na Slovensku. Základnou zložkou tejto dezinfekcie je kyselina chlórna, ktorú pri premnožení baktérií v organizme produkuje aj imunitný systém človeka.

 

Prečo použiť OXYCHLORINE?

Medzi výhody OXYCHLORINE patrí jeho okamžitý účinok už do 60 sekúnd, bezzápachovosť, 0% obsah alkoholu a nezanechávanie škvŕn. Ak vám teda dezinfekcia smrdí, máte po nej vysušené ruky alebo sa bojíte vyblednutia bielizne po jej aplikácii, tak OXYCHLORINE je tou pravou voľbou pre vás. Dezinfekcia OXYCHLORINE je totiž neutrálnym roztokom s pH 7,5, čo je pH najprirodzenejšie pre ľudský organizmus. Roztok teda nie je toxický a nebezpečný pre človeka, zvieratá a ani pre životné prostredie. Roztok je tiež hypoalergénny, čo znamená, že nespôsobuje alergie. Ďalšou kladnou stránkou OXYCHLORINE je jeho cena – v súčasnosti patrí medzi cenovo najvýhodnejšie kvalitné dezinfekcie na trhu.

 

Na čo sa OXYCHLORINE používa?

OXYCHLORINE je veľmi univerzálna dezinfekcia. Možno ju použiť v domácnosti, aj na pracoviskách na dezinfekciu všetkých povrchov (podlahy, koberce, sedačky, nábytok, sanita, keramika, kuchyňa, koža, drevo, kov, čalúnený nábytok), na dezinfekciu textílií (topánky, oblečenie, rúško), vodovodných systémov, plaveckých bazénov, rúk.

Ak máte obľúbenú vôňu napríklad citrón, malina, mäta alebo akúkoľvek inú, stačí si zakúpiť v čajovni, lekárni  alebo na internete vonný olej a pridaním pár kvapiek do 1 litra oxychlorinu získate veľmi účinnú ekologickú dezinfekciu s vôňou podľa vašich preferencií.

 

Ako OXYCHLORINE riediť a aplikovať?

Keďže OXYCHLORINE možno využiť na dezinfekciu mnohých priestorov a povrchov, tak vám prinášame aj stručný prehľad metód jeho aplikácie.

Kúpeľne, sprchovacie kúty, sauny, toalety, vodovodné batérie a armatúry dezinfikujte roztokom zriedeným v pomere 1:6 (1 diel oxychlorine a 6 dielov vody). Nastriekajte roztok na povrch, nechajte 15 minút pôsobiť a opláchnite pitnou vodou.

Kancelársky nábytok, zariadenia v priestoroch fitness a wellness, priestory osobných vozidiel a vozidiel hromadnej dopravy vrátane sedadiel a držadiel môžete tiež dezinfikovať roztokom OXYCHLORINE zriedeným v pomere 1:6 pomocou utierky alebo rozprašovaním.

V priestoroch bazénov, prezliekarní, reštaurácií, hotelov a ubytovní sa steny, nábytok, ale aj koberce a postele odporúčajú dezinfikovať 20% roztokom OXYCHLORINE (t.j. 200 ml OXYCHLORINE na 1 liter vody - 1:5).

OXYCHLORINE je účinným aj pri dezinfekcii odpadových vôd, pričom je 10x účinnejší, ako tradičná metóda dezinfekcie. Optimálnym dávkovaním v tomto prípade je pomer 1:600, čím sa dosiahne kompletné zničenie mikroorganizmov.

Ak chcete dezinfikovať celé plochy, či už kúpeľne, domácnosti, kancelárie, predajnej plochy, skladu, výrobných, hygienických priestorov alebo vozidla môžete využiť metódu fogovania (dezinfekcie studenou alebo suchou hmlou) , t.j. zamlžovania miestnosti pomocou zahmlievacích agregátov. V tomto prípade sa využíva roztok OXYCHLORINE riedený v pomere 1:2. Po aplikácii by sa priestor 15 - 60 min. nemal vetrať.

OXYCHLORINE je teda primeranou náhradou všade tam, kde sa používajú tradičné chemikálie, ale aj tam, kde  tieto chemikálie zlyhávajú.

Naši klienti, ktorím záleží na svojich zamestnancoch a zákazníkoch.